Spontánně kvašený vlastními kvasinkami z nejkvalitnějších hroznů z viniční tratě Kraví hora, historické polohy na posledních výběžcích Českého masivu. Jeho mohutnost vzniká především vyzrálými hrozny, ale i použitím kryomacerace – naležení rmutu při nízkých teplotách. Vzniká tedy víno divoké a osobité, bez příkras, prezentující terroir a krásu odrůdy Sauvignon, které zároveň oplývá finesou a elegancí. Zaujmou vás plné tóny černého bezu, hluchavky či angreštu. Víno je v chuti plné a minerální s velkým potenciálem ke zrání.
K získání možnosti používat pro víno označení Kravák je nutné splnit přísné podmínky a také projít slepým zatříděním před degustační komisí. Toto označení mohou používat pouze vinaři z Nového Šaldorfa pro své prémiové Sauvignony.
Gastronomie: pečená masa
Stránky obsahují výrobky, které mohou být prodávány pouze osobám starším 18 let.
Osobám mladším 18 let je zakázáno prodávat alkoholické nápoje.