Putování se Znovínem po archivních sklepích 2015

V nedávných dnech letošního podzimu jsme opět vyjeli s několika zákazníky na Moravu za vínem. Navštívili jsme několik vinařství a ochutnali desítky výborných vín.

Čtvrtek už je tradičně věnován Putování se Znovínem po archivních sklepích. Objeli jsme sklepy ve Strachoticích, Příměticích, Sedlešovicích, Jaroslavicích i vodní mlýn ve Slupi, nechyběla ani večerní ochutnávka v Louckém klášteře. Ochutnali jsme první mladá vína ročníku 2015 i výběr vín z ročníků minulých, výborné byly i sekty. Skvělými průvodci nám již tradičně byli Bohouš Ebenlendr a sommelier Martin. Na vínech jsme si pochutnali a opravdu dobře jsme se bavili.

V pátek jsme opět zavítali na ochutnávku do degustačního sklepa vinařství VINO HORT v Dobšicích. Věnoval se nám pan Hort a přestavil nám průřez nabídky svých vín. Všechna byla výborná a mladá Veselá vína jsme si objednali i na naši domácí oslavu svátku Sv. Martina. Budeme rádi, když se naše spolupráce s vinařstvím Hort rozšíří, aby tato skvělá vína mohlo ochutnat více našich zákazníků.

Večer nás po výborné večeři v Hotelu LAHOFER v centru Znojma čekala ochutnávka vín Vinařství LAHOFER. Tato vína tradičně nezklamala a byla příjemnou tečkou za naším vinným moravským putováním. Už teď se těšíme na jaro.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Ověření věku

Stránky obsahují výrobky, které mohou být prodávány pouze osobám starším 18 let.

Osobám mladším 18 let je zakázáno prodávat alkoholické nápoje.