0

Víno a jídlo

Spojení jídla s vínem je tím nejlepším, co můžete dopřát vašim chuťovým pohárkům. Najít však správnou kombinaci, to je umění, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Jaké víno si dát k masu?

Maso jako takové je u nás zřejmě nejobvyklejší surovinou k přípravě hlavního chodu. U masitých pokrmů opět platí staré pravidlo „bílé víno k bílému masu a červené víno k tmavému masu“, ovšem pouze v případě, když je příprava bílého masa velmi jemná a tmavá masa jsou výrazná.

Jaké víno si dát k předkrmům?

Předkrm, jak již název napovídá, předchází hlavnímu jídlu a má připravit chuťové buňky na jeho podávání.

Ověření věku

Stránky obsahují výrobky, které mohou být prodávány pouze osobám starším 18 let.

Osobám mladším 18 let je zakázáno prodávat alkoholické nápoje.